Teos valkoisissa testivaloissa

Tiedekeskus Heurekan edessä riitti vieraita viikon aikana. Sähkön Päivää vietettiin Torstaina 23.1. Päivää varten pystytetty Virtaa!-teos houkutteli paikalle paljon katsojia, jotka tulivat ihmettelemään Heurekan pihalla roikkunutta valoteosta ja sen äänimaisemaa. Virtaa! oli paikalla aina maanantain aamutunneille asti. Teos oli Sähköturvallisuuden Edistämiskeskuksen (STEK) tilaama ja Sun Effectsin toteuttama.

Teos sinisissä valoissa.

Turvapalvelut Salminen hoiti teoksen vartioinnin. Yrityksen vartijat olivat paikalla ympäri vuorokauden. Työvuorot olivat pitkät sekä päivällä että yöllä, mutta tylsyys ei päässyt yllättämään. Heurekalaiset ja Tiederavintolan työntekijät pitivät vartijat virkeinä, ja samoin tekivät paljon kysymyksiä esittäneet katsojat. Alueen asukkaiden ”tassupartiot” kävivät säännöllisesti ilahduttamassa vartioita. Koirat tulivat nopeasti tutuiksi ja ystävällisimmät haukahtelivat iloisesti jo kaukaa, kun vartija ilmestyi aidalle tervehtimään tulijoita.

Keikka oli kieltämättä fyysisesti rankka. Pitkät päivät kostealla nurmella jättivät jälkensä ja lihakset sai avata sekä tullessa että lähtiessä. Tehtävä oli kuitenkin tapahtumavalvonnan kannalta mielenkiintoinen ja sää pysyi paria sadekuuroa tuulenpuuskaa lukuun ottamatta miellyttävänä. Tästäkin työkeikasta jäi hyvät muistot.

Urheilua

Viikonloppuna riitti myös urheilutapahtumia, joissa yrityksen järjestyksenvalvojat olivat läsnä.

Esport Oilers jatkoi voittoputkeaan lauantaina ottamalla viidennen perättäisen voiton kotikentällään. Oilers kohtasi Seinäjoen Peliveljet (SPV) ja voitti numeroin 13-8.

Helsinki Seagulls kukisti lauantaina Salon Vilppaan Töölön Kisahallissa luvuin 94-93. Joukkue nousi näin Cupin voittajaksi ja otti seurahistoriansa ensimmäisen mestaruuden! Turvapalvelut Salminen onnittelee joukkuetta voitosta.

FC Honka ja HIFK kohtasivat myös cupin merkeissä. Alun perin Suomen Cupin peli piti pelata Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina. Järjestyksenvalvojat saivat turvajärjestelyt valmiiksi ja olivat valmistautumassa peliin, kun peli päätettiin peruuttaa siltä päivältä. Syynä oli liian jäiseksi päässyt nurmikenttä. Peli siirrettiin seuraavalle päivälle ja sisätiloihin. FC Honka ja HIFK pelasivat lopulta 1-1 tasalukemat.

Muutoksia

Muistutamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneitamme siitä, että yrityksen tomisto on muuttanut. Uusi osoite näkyy sivuston jokaisen sivun alalaidassa. Yhteydenottolomake löytyy tietysti myös Yritys-sivulta.