Turvapalvelut Salminen on avannut oman verkkokaupan. Tuotevalikoima kattaa tällä hetkellä hyvän valikoiman laadukkaita perustuotteita. Valikoima täydentyy ja monipuolistuu ajan kanssa. Nyt tämä aikaa vienyt projekti on viimein saatu julki.

Talvi ei täällä etelässä ota alkaakseen. Työhuoneen ikkunan takana roiskuu sade ja kauniit talvipäivät loistavat vielä poissaolollaan. Ilma ei kuitenkaan ole lämmin. Kunnon villapaita ja sadeasu tulevat ulkovuoroissa tarpeeseen.

Kaupan sivulle pääsee suoraan valikosta. Muistakaa myös tilata uutiskirje Yritys-sivun kautta. Näin pysytte ajan tasalla tapahtumista.

Tapahtumavuosi 2020 käynnistyi

Helsinki täyttyi jälleen valoteoksista, kun LUX Helsinki avasi vuoden 2020 tapahtumakalenteri. Tapahtumaa vietettiin vaihtelevassa säässä. Välillä nautittiin vähän kirkkaammasta säästä. Välillä vierailijoita kiidättivät sade ja tuuli. Tammikuun sää on ollut varsin vaihtelevaa.

Myös Turvapalvelut Salmisen järjestyksenvalvojat saivat kokea vaihtelevan sään LUXin aikana. Oli kuitenkin ilo nähdä, että tammikuun tuulet eivät lannistaneet kävijöitä. Paikalla kävi arviolta noin 600 000 ihmistä, mikä oli hieno saavutus.

Urheilukausi jatkuu myös salibandyn puolella. Oilers kohtasi Steelersin. Oilers oli jälleen voitokas ja nappasi kotihallissaan voiton numeroin 11-4.

Espoon Metro Areenalla nähtiin Finlandia Trophy Espoo -taitoluistelukilpailu. Jäälle tuli säpinää, jossa olivat edustettuina kaikki taitoluistelun lajit.

Molemmissa urheilutapahtumissa oli edustettuna myös Turvapalvelut Salminen. Yrityksen järjestyksenvalvojat osallistuivat turvallisuusorganisaatioiden toimintaan.

Nämä blogipäivitykset jatkuvat jälleen tasaisesti kevään myötä. Tapahtumavuosi 2020 on alkanut ja yrityksessä varaudutaan jos sekä kevään että kesän koitoksiin.