Turvapalvelut Salminen on taittanut taivalta yrityksenä jo yli vuoden. Kävimme tämän kunniaksi pikkujoulu- ja virkistysristeilyllä. Mukaan saapui toistakymmentä järjestyksenvalvojaa.

Alkuillasta matkalaiset kokoontuivat yhdessä syömään. Tämän jälkeen kokoonnuimme kuuntelemaan Matin puhetta. Suurin osa väestä on työskennellyt jo paljon yhdessä, mutta mukaan mahtui myös vähemmän nähtyjä työntekijöitä, joten kelpo esittelykierros oli paikallaan. Yrittäjä itse piti puheet ja palkitsi sekä Vuoden Työntekijän että Vuoden Tulokkaan.

Ja sitten juhlittiin. Tanssijalka nousi lattialla ja väki virkistyi myös saunassa. Aamulla olimme hiukan väsyneitä, mutta iloisia. Tästä reissusta oli hyvä jatkaa kohti seuraavaa vuotta.

Kiitos kaikille osallistuneille. Tämä oli hauska reissu, joka otetaan varmasti uudelleen.

Ei tässä ole pelkästään juhlittu, vaan tietysti olemme tehneet myös kovasti töitä. Normaaleiden vartiointi- ja tapahtumakohteiden myötä meitä on tietysti työllistänyt meneillään oleva EM Liigan karsintasarja. HJK kohtasi FC Lahden ja IFK Mariehamin kotikentällään Helsingissä. Salmisen väki oli mukana turvaamassa tapahtumia.

Viimeisen ottelun sää ei suosinut pelaajia. Myös kentällä toimineet järjestyksenvalvojat saivat ottaa pari lämmittelyhyppyä erätauolla, kun koleus alkoi hiljalleen kurotella kohti varpaita – lämpimistä varusteista huolimatta.

Me jatkamme tietysti vielä FC Hongan kanssa, kun Veikkausliigan EM karsinnat huipentuvat.

Talvi saapuu. Räntäsateet ovat siitä varma merkki. Pian alkavat myös talven tapahtumat. Sitä ennen ehditään kuitenkin vielä käydä läpi monia kesäisempiä urheilulajeja, vähän talvisemmassa säässä. Vuodenajat tuovat vaihtelua tähän työhön. Harvempi järjestyksenvalvoja enää miettii aurinkoa, joka välillä kuumotti mustiin pukeutuneita työntekijöitä kesällä. Nyt on pian talvikuukausien vuoro tuoda sekä ilonsa että huolensa Turvapalvelut Salmisen arkeen.

Mukavahan se on työskennellä taas toisissa paikoissa, uusien haasteiden parissa. Tämä alalla ainakin vaihtelu on varmaa.

Hyvä loppusyksyä kaikille.