Syksy etenee ja ruska on vielä vieraanamme. Viikot vaihtuvat ja työt sitä mukaan. Salmisen järjestyksenvalvojat ennättävät moneen paikkaan. Tänne työkoneelle saapuu viestiä vähän jokaisesta Etelä- ja Länsi-Suomen kolkasta.

Yksi näistä paikoista on yhteistyökumppanimme Panda Turvan valvoma Rikala Night Club, jossa myös Turvapalvelut Salmisen järjestyksenvalvojat välillä piipahtavat.

Viikonloppuna työskenneltiin vaihteeksi taitoluistelun parissa. Finlandia Trophy valtasi Espoon Metro Areenan 11-13.10. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1995 lähtien. Metro Areenalla kisat on pidetty vuodesta 2012 asti. Onnittelut voittajille.

Jalkapallopelit jatkuvat. Tiimi oli mukana turvaamassa Suomi-Armenia EM-karsintakilpailua. Voitokas Suomi antoi Armenialle kylmää kyytiä, mutta järjestyksenvalvojilla oli mukavan lämmin Suomen Palloliiton takeissa.

Lisää jalkapalloa on luvassa myös tulevaisuudessa. Veikkausliiga ja EM-karsinnat jatkuvat vielä, joten meillä tullaan viettämään vielä lisää aikaa tuon urheilulajin parissa.

Talvi ei ihan vielä tee etelässä tuloaan, mutta pian alkavat uudet lajit ja kaudet sisätiloissa. Jokainen järjestyksenvalvoja ymmärtää pukea lämpimästi ulkotöihin, mutta valon vähentyessä on mukava välillä päästä työskentelemään myös sisähalleihin.

Mistä meidät muuten tunnistaa? Tietysti tästä logosta. Turvapalvelut Salminen elinkeinoluvan omaava yritys, joten meidän logomme näkyvät kyllä tapahtumissa. Se on myös tae siitä, että asialla ovat asiakaspalveluhenkiset työntekijät, jotka ovat kiertäneet musiikkifestivaalit, ravintoloiden ovet, narikat ja urheilutapahtumaan useaan otteeseen.

Nämä blogipäivitykset jatkuvat viikoittan. Materiaalia riittää, kun talvitapahtumat pääsevät käyntiin. Näitä on aina mukava kirjoittaa.

Käykää toki seuraamassa myös Instagram-tiliä. Sinne tulee myös kuvia ja kuvauksia tapahtumista.