Tervehdys arvon lukijat.

Vuosi on ollut hurja. Nyt on tullut aika herättää tämä blogi jälleen kesäuniltaan ja palata normaaleiden päivitysten tahtiin.

Palveluala on kärsinyt epidemiasta pahoin. Samaan aikaan myös turvallisuuspalveluita tarjoavat yritykset ja yhtiöt ovat päätyneet kamppailemaan aikojen mukana.

Turvapalvelut Salminen on kuitenkin pärjännyt hyvin kovien aikojen yli. Vartiointipalvelut ovat pitäneet yrityksen pään pinnalla ja tapahtumiakin on mahtunut mukaan.

SmugglerROK:in kesäiset säät

Kesän kohokohdaksi nousi tietysti SmugglerROK festivaali Liedossa 7-8.8. Tämä oli Salmisen järjestyksenvalvojille kesän ainoa festivaali. Sellaiseksi se jäi myös monelle esiintyjälle ja asiakkaalle. Panda Turvan vetämästä työkeikasta jäi viimein käteen se kesäinen työn ja touhuamisen tunnelma, jota ennätimme ikävöimään vartiokopeissa. Otimme tästä urakasta kaiken ilon irti. Kotimatkalla väsytti, mutta tunnelma oli loistava.

Kesän aikana töitä tarjosi myös Suomen löytötavarapalvelu. Salminen turvasi lunastamatta jääneiden löytötavaroiden huutokauppatilaisuudet.

Performing Arts

Kävimme myös vierailulla tanssin maailmassa. Performing Arts 2020 pidettiin 5-6.9 Pajulahden liikuntakeskuksessa, tarkkojen koronatoimenpiteiden alla. Tapahtumassa kilpailtiin sekä ikäkausimestaruuksista että suomenmestaruudesta. Koronan aiheuttamat lisäturvatoimet pitivät järjestyksenvalvojat liikkeessä, mutta ennätimme toki toisella silmällä nähdä jonkin verran lavan tapahtumia. Tapahtumasta jäi mieleen moni loistava esitys, joita kärkikandidaatit kävivät suorittamassa lavalla yhä uudelleen. Tästäkin tapahtumasta jäi hyvä mieli muistojen laatikkoon.

Jalkapalloilijat palasivat kentille heinäkuun alussa. Turvapalvelut Salminen on tänäkin vuonna osallistunut FC Hongan kotipelien turvallisuusjärjestelyihin. Tapiolan urheilupuiston kenttä on tullut tutuksi. Tätä merkintää kirjoittaessa pelejä on tullut tälle vuodelle jo noin kymmenen. Turvajärjestelyt rakennetaan jo hyvällä rutiinilla. Tämän lisäksi jokainen järjestyksenvalvoja saa vielä ohjeet jokaiseen peliin, jotta mahdolliset muutokset ovat varmasti kaikkien tiedossa. Loppukesästä kentällä nähtiin myös koronarajoitusten mukaisiksi rakennettuja fyysisiä esteitä. Katsojat ja kannattajat ovat koko ajan suhtautuneet järjestelyihin hyvin ja jopa kiitelleet turvallisuusorganisaatiota hyvästä toiminnasta. Välitämme myös omat kiitoksemme kaikille FC Hongan kotipelien vieraille. Teidän kanssanne on aina ilo tehdä töitä. Toivotaan vain, että loppusyksyn säät ovat ulkopeleille suosiolliset.

Hyvällä fiiliksellä töissä.

Myös koulutuspuoli pyörii ja Salmisen väki kurssittelee jälleen syksyn aikana. Aikarasitteet ja koronarajoitukset ovat peruneet osan menoista, mutta tässä on silti päästy jatkamaan uusien taitojen oppimista sekä järjestyksenvalvonnan että vartioinnin puolella. Blogisti kävi elokuussa painimassa läpi järjestyksenvalvojan lisävoimankäyttökurssin. Voimankäytön lisäkoulutukset myös marraskuussa.

Useampi meistä jatkaa marraskuussa myös henkilösuojauksen parissa, kun jatkokurssi saatiin vielä aikaiseksi. Turvapalvelut Salminen tarjoaa turvallisuuspalveluita laidasta laitaan. Havainnoinnin ja toiminnan harjoittelu on aina paikallaan, vaikka silmät olisivat muuten valppaat.

Myös järjestyksenvalvojat suojautuvat maskeilla.

Hankalinta näinä poikkeusaikoina on tietysti se, että emme pääse näkemään monia tuttuja kasvoja juuri lainkaan. Vaikka Salmisella on riittänyt toimintaa, suuria massatapahtumia ei tietenkään ole ollut. Osa väestä on työskennellyt toisaalla epidemia-aikana ja osa tietysti muutenkin osallistuu ainoastaan suurtapahtumiin muiden töiden lomassa. Lähetän tätä myöten lämpimät terveiset kaikille Salmisen työntekijöille. Pitäkää hiukset pystyssä, sillä kyllä tässä mennään vielä tukka putkella.

Ja tähän loppuun lisätään vielä tiedonanto. Turvapalvelut Salminen on vaihtunut toiminimestä osakeyhtiöksi. Onnittelut Matti Salmiselle, joka on luotsannut yrityksestä nimeään kantavan yhtiön. Turvapalvelut Salminen on kestänyt hienosti epidemia-ajan kolhut ja jatkaa kohti uusia haasteita.

Sitä myöten tämäkin blogi palaa nyt pitkittyneiltä kesäuniltaan säännöllisten julkaisuiden pariin. Tulihan tässä jo jutun juurta nopeakin lukijan tavattavaksi.

Toivotamme kaikille lukijoille hyvää syksyä. Näemme taas loppusyksyn ja alkutalven tapahtumissa.